Berea este o băutura aparte, cu totul specială, iar procesul de obținere al acesteia este unul complex și îndelungat. Cele patru elemente care intră în compoziția berii, orzul, apa, hameiul și malțul, prin amestecul și modurile de prelucrare, sunt cele care dau viață acestui mozaic de gusturi, impun aroma și dau culoarea specifice acestei băuturi.
HB TRADITIONAL BREWERY este compania care își propune să reînvie producția de bere Sătmăreană, să revitalizeze vechea unitate de producție și să contribuie activ la dezvoltarea business-ului local.
Berea SAMBURGER, marcă a HB TRADITIONAL BREWERY, este o bere obținută printr-o fermentație clasică cu o durată de 30 zile, la temperaturi scăzute specifice tipului de bere lager. Termenul de bere lager provine de la germanul lagern - a depozita și se referă la faptul că în urmă cu peste 500 de ani călugării bavarezi depozitau butoaiele cu bere în peșteri reci de munte.
Berea SAMBURGER este o bere ușoară, având o culoare deschisă, cu un gust curat, plăcut, amărui și cu perlaj de CO2, rezultat în urma procesului de maturare.
Pentru fabricarea berii SAMBURGER se utilizează ca materii prime: malțul, orzul, hameiul, drojdia de bere și apă.
Procesul de fabricare cuprinde 3 etape distincte: obținerea mustului de bere, fermentarea acestuia, iar la urmă filtrarea și îmbutelierea berii.
Începând cu luna Iulie 2016, produsul SAMBURGER va putea fi găsit pe rafturile magazinelor din România.
HB TRADITIONAL BREWERY, parte a SamMills Group, a finalizat procesul de modernizare al unității de producție în al doilea trimestru al acestui an si este axată exclusiv pe fabricarea și îmbutelierea berii.